engebredden

Ønsker du siste informasjon om prosjektet og leilighetene?

Meld interesse

Velkommen til Engebredden – et nytt boligprosjekt rett ved Strømsø torg, med nærhet til alt. I Dr. Hansteins gate 2 på Strømsø kommer Engebredden – 46 nye selveierleiligheter i størrelser fra 45 kvadratmeter, med nærhet til alt.  Med 1 minutt til Drammen stasjon, 6 minutter til Bragernes torg, 4 minutter til Marienlyst ligger alt til rette for et aktivitetsrikt og behagelig liv i sentrum.

Kommer for salg

-

Illustrasjonsbilde*Illustrasjonsbilde*


Å bo litt nærmere
Bragernes torg 

gjør at du alltid kan avtale å møtes på torget om en halvtime for en kopp kaffe og en varm croissant. Da har du 24 minutter til å gjøre deg klar, og 6 minutter til å rusle over bybrua.

-

-

Gjør drøm til virkelighet

Å flytte til Engebredden handler om å gjøre det man har villet gjøre lenge. Å sette seg selv først, komme seg litt nærmere hobby og fritid, og et liv uten bekymringer og stress. Med utsikt over Drammenselva og gåavstand til Bragernes torg, Marienlyst Idrettspark, nye Drammensbadet og stasjonen, legger Engebredden til rette for at du kan leve det livet du ønsker – akkurat slik du ønsker. 

Engebreddens sentrale og urbane beliggenhet gjør både dagligdagse gjøremål og helgeaktiviteter til en lek. Tom for melk? Butikken er rett rundt hjørnet. Søndagstur i fri natur? Skogkanten ved Bragernes og Strømsåsen er et ypperlig startpunkt. Spontant kafébesøk? Sees om 5 min.

-

Pris

Kommer snart

Kvm

45 m² - 130 m²

Soverom

1 - 4

Salgsstart

-

Gjør det du vil, når du vil

På Engebredden er alt tilrettelagt for at du enkelt kan bruke din tid på det du vil – ikke snømåking, gressklipping og uendelig med vedlikehold. Du skal jo spise lunsj på kafé, se alle Godsets hjemmekamper på stadion, og dra på helgeturer til Paris. I ukedagene skal du kanskje pendle inn til Oslo. Flaks da, at stasjonen er 1 minutt unna. 

Selv midt i sentrum, med servicetilbud på alle gatehjørner, er Engebredden også nært naturen. Kun 500 meter fra Drammens bykjerne finner du store naturopplevelser, og turen kan starte rett utenfor døra. Både Bragernes- og Strømsø torg er startpunkt for flere flotte turer, og tar deg blant annet til Strømsåsen, Spiralen, og Bragernesåsen. Både Drammensmarka og Strømsåsen er fulle av flotte turløyper – sommer som vinter. Ønsker du en kortreist naturopplevelse kan du besøke takterrassene, eller gå tur langs elva.

-

Fremdrift

  • Planlegging

    2023-2024

  • Salgsstart
  • Forventet byggestart
  • Planlagt innflytting
Å bo litt nærmere stasjonen gjør pendlingen til en drøm. Og at du bare kan pakke kofferten og reise av sted. Enten det er Oslo, Paris eller New York – kast deg på flytoget og la hverdagen bli hjemme. Bare husk å vanne plantene før du drar.

Takterrasser

Sykkelvask og verksted

Garasje

Solrikt

God utsikt

-

Illustrasjonsbilde*Illustrasjonsbilde*


Å bo litt nærmere skytaket gjør at du alltid har nærhet til naturen. Ta turen opp på takterrassene for å nyte roen med utsikt over elva, omgitt av planter og blomster som du kan få være med å ta vare på. Hvis det ikke er nok natur for deg, tar det heldigvis bare et lite kvarter å gå opp til skogkanten ved Bragernes og Strømsåsen.

-

-

Urbant og rolig område i vekst

De siste årene har Strømsø opplevd en sterk utvikling med utbygging av forretningseiendommer, hotell, leiligheter, og overgang fra høgskole til universitet. Strømsø torg har blitt et moderne og åpent byrom som fungerer som bydelens sosiale møteplass. Torget er totalrenovert og fremstår som et verdig ankomstpunkt og en storstue for byen. Med lite trafikk og myke trafikanter i fokus har området også blitt roligere, og mer tilrettelagt for syklister og gående.

På Engebredden vil du trolig oppleve at det er overraskende rolig og lite støy – både inne i leiligheten og på takterrassen.

-

Meld interesse og vi
holder deg orientert om salgsstart! 

Kontakt megler